Problem z pozycją social w wersji mobilnej
Rate this topic:
- GK User
- Wed Jul 12, 2017 11:13 am
- Reply with quote
- Report this post
Cześć,
mam problem w wersji mobilnej (istnieje on tylko na mobilnych urządzeniach, w trybie responsywności w przeglądarce desktopowej jest ok). Po kliknięciu w cokolwiek w tej pozycji- przełącznik języka, ikony social- traktowane jest to jak odnośnik do strony głównej i strona się odświeża- problem nie występuje, gdy zjedzie się niżej do fixed menu- w fixed menu jest już ok.
W dodatku nie wiem dlaczego w wersji mobilnej zamiast określonego stylu przełącznik jest białym paskiem bez aktywnego języka. Co poradzicie?
url: www.capd.pl
mam problem w wersji mobilnej (istnieje on tylko na mobilnych urządzeniach, w trybie responsywności w przeglądarce desktopowej jest ok). Po kliknięciu w cokolwiek w tej pozycji- przełącznik języka, ikony social- traktowane jest to jak odnośnik do strony głównej i strona się odświeża- problem nie występuje, gdy zjedzie się niżej do fixed menu- w fixed menu jest już ok.
W dodatku nie wiem dlaczego w wersji mobilnej zamiast określonego stylu przełącznik jest białym paskiem bez aktywnego języka. Co poradzicie?
url: www.capd.pl
-
- Senior Boarder
- GK User
- Wed Jul 12, 2017 11:34 am
- Reply with quote
- Report this post
Zdiagnozowałam, w czym (chyba) tkwi problem. Pozycja #gkLogo zachodzi na #social. Najeżdżając (w układzie mobilnym) myszką na górną krawędź paska, gdy pojawia się kursor rączki, klikam "zbadaj" i pojawia się pozycja .... gkLogo. Po najechaniu na tę pozycję w arkuszu stylów w podglądzie, zaznacza mi się nie logo, a określona część paska z szerokością pozycji GkLogo okresloną dla werrsji desktopowej. Co czynić? Pamiętam, że ten kod zaproponował mi teitbite, jakoś nie sprawdziłam co się dzieje w mobilnej a tu taki kaktus
-
- Senior Boarder
- teitbite
- Wed Jul 12, 2017 5:42 pm
- Reply with quote
- Report this post
Hi
Zaprawde widze spory problem z linkiem w logo. Zapewne z wczesniejszych przerobek.
Ja bym to nadpisal:
Zaprawde widze spory problem z linkiem w logo. Zapewne z wczesniejszych przerobek.
Ja bym to nadpisal:
- Code: Select all
@media only screen and (max-width:640px) {
#gkLogo img {
margin-bottom: 0;
margin-top: 0;
}
#gkLogo {
float: none;
height: auto;
margin: 0 auto;
}
}
-
- Moderator
- GK User
- Wed Jul 12, 2017 6:19 pm
- Reply with quote
- Report this post
Cześć
Kurczę, efekt jest jak na obrazku w linku https://iv.pl/images/38292137440800869480.png - niekoniecznie zamierzony w ogóle możecie zrobić coś ze zdjęciami? z większością problem z wgraniem ze względu na zły rozmiar zdjęcia... wkurzające
Kurczę, efekt jest jak na obrazku w linku https://iv.pl/images/38292137440800869480.png - niekoniecznie zamierzony w ogóle możecie zrobić coś ze zdjęciami? z większością problem z wgraniem ze względu na zły rozmiar zdjęcia... wkurzające
-
- Senior Boarder
- teitbite
- Mon Jul 17, 2017 3:05 pm
- Reply with quote
- Report this post
Hi
Na obrazku jest tylko logo. Jaki upload zdjec masz na mysli?
Na obrazku jest tylko logo. Jaki upload zdjec masz na mysli?
-
- Moderator
5 posts
• Page 1 of 1