Newsletter po zainstalowaniu czystej templatki
25 April, 2016
- GK User
- Tue Jul 04, 2017 2:46 pm
Cześć,
istnieje możliwość pobrania skądś okienka pop-up newslettera? Jest fajne, chciałam je wykorzystać, a teraz widzę, że nie można go pobrać z działu "purchases", a w czystej wersji go - co jest zrozumiałe- nie ma. AcyMailing przygotowany do współpracy czeka niecierpliwie
istnieje możliwość pobrania skądś okienka pop-up newslettera? Jest fajne, chciałam je wykorzystać, a teraz widzę, że nie można go pobrać z działu "purchases", a w czystej wersji go - co jest zrozumiałe- nie ma. AcyMailing przygotowany do współpracy czeka niecierpliwie
-
- Senior Boarder
- teitbite
- Sun Jul 09, 2017 10:44 am
Hi
Niestety popup z newsletterem nie jest oddzielnym rozszezeniem a poprostu kolejna pozycja modulu stworzona dla niektorych templatow. Mozna by takowa dopisac i do Box, ale niestety jest to zbyt duzy task jak na nasze mozliwosci na forum. Radze poszukac jakiegos pluginu popup na stronie rozszerzen joomli. Napewno cos sie znajdzie.
Niestety popup z newsletterem nie jest oddzielnym rozszezeniem a poprostu kolejna pozycja modulu stworzona dla niektorych templatow. Mozna by takowa dopisac i do Box, ale niestety jest to zbyt duzy task jak na nasze mozliwosci na forum. Radze poszukac jakiegos pluginu popup na stronie rozszerzen joomli. Napewno cos sie znajdzie.
-
- Moderator
- GK User
- Tue Jul 25, 2017 2:17 pm
Hej, jeszcze raz z nieco podobnym tematem, więc wykorzystam istniejący wątek. Przerabiam swoją stronę na boxie (przekombinowałam z tym photo...) i za cholerę nie mogę ogarnąć integracji z mailchimp. Zbudowałam moduł według installation guide, założyłam konto na mailchimp, przeszukałam całe forum ale nigdzie nie mogę znaleźć konkretnej informacji jak ma wyglądać działanie newslettera, jak go skonfigurować, pobrałam z mailchimp ID i api keys, skonstruowałam link w tym guście: http://gmail.us1.list-manage.com/subscr ... 79861fe6c2, podstawiłam, ale nie działa Powinnam coś doinstalować? Dotąd zrobiłam w życiu tylko jeden newsletter na AcyMailing, temat jest mi obcy ale nie ukrywam, że chciałabym poznać samego mailchimpa i właśnie na nim mi zależy. Poradzisz coś? Niezastąpiony jedyny i najlepszy doradco tego forum?
-
- Senior Boarder
- teitbite
- Mon Jul 31, 2017 11:13 am
Hi
Niestety, tak jak odpowiedzialem juz w poprzednim watku, moja wiedza na temat mailchimp konczy sie na instalacji i uzyciu ustawien defaultowych. Nigdy nie potrzebowalem rozbudowanych opcji.
Niestety, tak jak odpowiedzialem juz w poprzednim watku, moja wiedza na temat mailchimp konczy sie na instalacji i uzyciu ustawien defaultowych. Nigdy nie potrzebowalem rozbudowanych opcji.
-
- Moderator
4 posts
• Page 1 of 1