Witam,
Jeszcze raz gratuluję pomysłów i owocnej pracy.
Aby stworzyć stworzyć spójną identyfikację wizualną dla nowego projektu wraz publikacją dla www oraz zachować konkurencyjność na rynku swoją pracę muszę wykonywać szybko, jasno i w najmniejszych kosztach, a w przypadku sukcesu i móc pewnie rozwijać założenia.
Oczekuję takiego bezpiecznego "pasa startowego" dla kreacji w sieci. Wasza oferta wydaje mi się sprzyjać moim potrzebom tzn. ćwiczę się w proponowanych rozwiązaniach w ramach Gavern Framework. Szybki start, jasne i pewne możliwości i ograniczenia, jasna granica co mogę sam, a kiedy mam już wejść w ściślejszą współpracę z Waszym zespołem.
Jak wspomniałem, teraz ćwiczę się więc w waszej propozycji, ale wciąż, gubię tracąc cenny czas i szczerze mówiąc czasem ręce mi opadają. Wygląda mi na to, że wasze rozwiązania tak naprawdę są bardzo mało elastyczne we własnym środowisku Gavern Framework.
Robiłbym postępy szybciej gdyby np. istniały takie rozwiązania:
• graick.com/gavickpro_tools - to lista aktualnych modułów i plugins dla Gavern Framework.
• lista nazw z linkami:
- download
- szablony - filtr wg plugin lub moduł.
- *dokumentacja jako OSOBNE tematy pt.
- Gavickpro_tools - lista plugin, link do graick.com/gavickpro_tools, nazwa użytego szablonu ustawień lub działania w tym szablonie.
- Other Features - funkcje, które nie są jeszcze w tym szablonie jako gavickpro_tools. Brief.
- Gavickpro_tools - lista plugin, link do graick.com/gavickpro_tools, nazwa użytego szablonu ustawień lub działania w tym szablonie.
Takie rozwiązania jak, galeria, slideshow, rewiev, preloader, scrollreveal, progresbar, PhotoSwipe, moduły NSP to podstawowe klocki do budowania i dostosowywania szablonu do aktualnej kreacji.
Byłoby świetnie gdyby można było je instalować osobno i pobierać z jednego miejsca. Tak jak to rozwijają inne grupy. Rozumiem, problem ciagłego rozwoju i zmian oraz licencji itd. Ale wydaje mi się, że chyba można ubrać to w jeden zestaw pod nazwą Gavick_tools, bo razem z szablonem i pomysłami ich wykorzystania w całości razem tworzą Wasze unikalne rozwiązanie.
Z nadzieją pozostawiam pod namysł.
Serdecznie pozdrawiam
Mariusz