Przewijanie zdjęć produktu (BIKESTORE & VIRTUEMART)

Support help forum dedicated to free and commerical templates for Joomla 3 and 2.5 version.
GK User
Thu Nov 29, 2012 9:09 am
Witam,

Myślę że swój szablon moglibyście uzupełnić o przewijanie zdjęć, a dokładniej...

Wchodzimy przykładowo na stronę:
http://demo.gavick.com/joomla25/bikesto ... ct-details

1. Klikamy na miniaturkę ramy, zdjęcie pojawia się w powiększeniu zakrywając stronę z szarym tłem.
Myślę, że lepiej by było jakby kliknięcie w miniaturkę powodowało pojawienie się zdjęcia na miejscu domyślnego roweru.

2. Domyślne zdjęcie roweru. Myślę, że dobrym rozwiązaniem oprócz możliwości jego powiększenia byłyby przyciski, prawo/lewo które pozwoliłyby przewinąć na zdjęcie kolejne/poprzednie.

3. To samo dotyczy już powiększonego zdjęcia na szarym tle. Myślę że tu takie rozwiązanie "przycisk prawo/lewo" byłoby bardzo przydatne, ponieważ za każdym razem trzeba wracać do strony i jest to zniechęcające do oglądania wszystkich zdjęć.

Jest szansa na aktualizację / nakierwoanie lub wskazówki jak to zmienić na już zainstalowanym szablonie?

Pozdrawiam
Fresh Boarder

teitbite
Thu Nov 29, 2012 2:35 pm
Hi

Please use English only.

What You are talking about is a VM feature. All we've done is to create a style for VM pages. Anyway I'm pretty sure You will be able to find an extension which can do that.
Moderator