Witam, zgodnie z zaleceniem zaktualizowałam szablon i rzeczywiście akordeon działa poprawnie, formatownie tekstu w pokojach też jest ok, ale inne rzeczy nadal nie działają.
1. MAPY - Solidres zaleca wpisanie API Key w Global Configuration > Solidres > Content > Google API Key. Klucz jest wpisany i po przełączeniu na inny szablon np. Prostar wszystko działa, natomiast w szablonie Bellucci nie. Wprawdzie mapa w zakładce KONTAKT się wyświetla, ale tylko dlatego że API zostało wpisane tam "z ręki" a już w zakładce modułu rezerwacyjnego Solidresa (kontakt>rezerwacja), gdzie jest taka opcja "pokaż mapę" po jej kliknięciu prawidłowa mapa z naszą lokalizacją wyświetla się przez sekundę a potem znika.
2. Na stronie wyświetla sie komunikat o ciastkach, ale jakoś pokracznie, bez formatowania i w dodatku po ang.
3. Nie działa mi box zapytania o dostępność na stronie głównej. Po wpisaniu terminu przyjazdu i wyjazdu i po kliknięciu sprawdź, pokazuje się strona główna i nic poza tym się nie dzieje.
4. inaczej jest sformatowany kontakt. W oryginalnej wersji pod mapą jest formularz a obok dane kontaktowe. U nas wszystko wyświetla się jedno pod drugim.
5. Układ samego formularza jest inny. Czy my to powinniśmy zmienić we własnym zakresie? Dlaczego w oryginalnym szablonie etykiety są nad polami i mają jednakową długość a u nas są obok etykiet i każde ma inną wielkość, przez co powstaje nieprzyjemny chaos.
Będę wdzięczna za wyjaśnienie powyższych tematów, ale mam jeszcze jedno pytanie, tym razem odnośnie modułu NewsShow. Chciałabym go tak skonfigurować, żeby wyświetlał zawartość na całą szerokość monitora a każdy pojedynczy news powinien mieć zdjęcie na połowie a na drugiej połowie tekst z opcją czytaj więcej. Jak to zrobić??? Rozpacz!
Ten szablon jest absolutnie przepiękny, więc walczymy żeby go wdrożyć, ale ciężko nam idzie.
pozdrawiam