Problem z ikonami "social"

Support desk for Multipurpose Quark Theme
GK User
Fri Aug 21, 2015 9:14 am
Witam serdecznie, mam problem z ikonami social, a dokładniej ze stylami wyświetlania. Ikony są na stronie startowej http://www.alemeksyk.eu. Do tej pory wyświetlały mi się OK, zmieniłem tylko cyfry i się posypało formatowanie.

Aktualny kod wygląda w ten sposób, czyli jest OK. Gdzie może być błąd?

Code: Select all
<div class="gk-cols" data-cols="4">
<div class="gk-text-center gk-social-counter"><a href="#" class="inverse"><i class="gkicon-fb"></i><strong><span data-sr="enter bottom" data-count="8679">0</span>likes</strong></a></div>
<div class="gk-text-center gk-social-counter"><a href="#" class="inverse"><i class="gkicon-twitter"></i><strong><span data-sr="enter bottom" data-count="494">0</span>śledzących</strong></a></div>
<div class="gk-text-center gk-social-counter"><a href="#" class="inverse"><i class="gkicon-pinterest"></i><strong><span data-sr="enter bottom" data-count="86">0</span>obserwujących</strong></a></div>
<div class="gk-text-center gk-social-counter"><a href="#" class="inverse"><i class="gkicon-instagram"></i><strong><span data-sr="enter bottom" data-count="996">0</span>obserwujących</strong></a></div>
</div>

Z góry dzięki za pomoc.
I przepraszam, że w języku polskim :)
Fresh Boarder

teitbite
Sun Aug 23, 2015 8:57 am
Hi

Wszystko wyglada ok jak sprawdzam. Czy udalo sie to naprawic? Czy moze tylko u mnie wyswietla sie to poprawnie ?
Moderator

GK User
Mon Aug 24, 2015 11:09 am
Udało się naprawić. Przepraszam za zamieszanie, brakowało w kodzie <span>likes</span> Gdzieś przypadkiem wycięło. Już jest wszystko OK :) Dzięki.

teitbite wrote:Hi

Wszystko wyglada ok jak sprawdzam. Czy udalo sie to naprawic? Czy moze tylko u mnie wyswietla sie to poprawnie ?
Fresh Boarder

teitbite
Thu Aug 27, 2015 9:00 pm
Hi

Ok. Zamykam watek w takim razie :)
Moderator