Witam,
Wybaczcie mi proszę, piszę po Polsku ale po angielsku ciężko będzie to wszystko ogarnąć.
A więc, zrobiłem dzisiaj co najmniej 4 instalacje szablonu z quickstart dla różnych wersji joomla próbując różnych kombinacji ale żadna nie działa do końca prawidłowo i nie dałem rady tego ogarnąć.
W quickstart Joomla 3 error 1146 pojawia się zaraz po instalacji, i da się go ominąć wyłączając moduły news gk5 które powodują problem, [bardzo lubie ten moduł i bardzo bym chciał go mieć w sklepie] moduł news gk5 nie działa również w panelu administracyjnym.
W quickstart Joomla 2,5 jest virtuemart 3, z tą kombitacją News gk5 nie zabardzo współpracuje ponieważ po wybarniu żródła danych i zaznaczeniu kategorii virtuemart wogóle nie pojawia się okno wyboru kategorii do wyświetlenia
Następny kosmetyczny problem to to iż na karcie produktu po dodaniu większej ilości zdjęć nie da się przełączyć zdjęcia na inne. tzn. jak kliknę na inną miniaturkę to nie wyświetla się ona w powiększeniu.
W obu wersjach nie działa "one page checkout"
Szablon jest bardzo dobry, gdybym umiał to sam bym go naprawił ale jest to poza zasięgiem szarego użytkownika, i mimo usilnych starań nie udało mi się. Zawsze można poczekać na rozwiązania, a jak nie to trzeba sobie będzie jakoś poradzić. Dora by była jakaś pomoc.
Pozdrawiam
Damian Martyniak
Naukotechnika