Problem z zarządzaniem artykułów wyróżnionych

GK User
Tue Dec 23, 2014 11:12 am
Witam,
Zacząłem pracę z templatką Storefront (quickstart) i wyłączając moduły, które nie są mi potrzebne, wyłączyłem również moduł "New" który odpowiadał za prezentowane przykładowe oferty sklepowe. Zamiast tego co było wyświetlane w ramach modułu New, wyświetlają mi się teraz wyróżnione 2 artykuły: Our Stylist Loves: Plaid Linen
Style Project – Graphic Mix. Wiem jaka jest możliwość ich wyłączenia: wyłączenie kategorii artykułów joomla "Demo content", która odpowiada za te artykuły.Artykuły Wyświetlane są w jednej kolumnie, jeden artykuł pod drugim (z polami na grafikę). Dlatego mam pytanie jaki moduł odpowiada za zarządzanie, prezentacje i układ artykułów wyróżnionych, gdybym chciał np. wyświetlać je w jednym wierszu i kilku kolumnach, np. w podobnym układzie jak to prezentowane były oferty ubrań zarządzane przez moduł New. Wygląd jaki chciałbym uzyskać widoczny jest w demo templatki (Template>Blog>2 columns lub 3 columns).

Proszę o pomoc.

Dzięki,
Fresh Boarder

GK User
Tue Dec 23, 2014 2:51 pm
Hi,
jesli uzywasz J3.x jetes szczesciarzem.
Nie dosyc, ze mozesz sobie wlaczyc poglad pozycji modułów: https://www.gavick.com/documentation/jo ... -templates

to jeszcze jesli zalogujesz sie od frontu jako super admin, po najechaniu na kazdy modul powinienes zobaczyc ikonke jego edycji. ktora w J3.3 prowadzi do zaplecza do tego konkretnego modulu.
W j3.4 bedzie mozliwosc edycji od frontu.
Platinum Boarder

GK User
Tue Dec 23, 2014 2:53 pm
p.s.
Porada dnia: zainstaluj sobie dwie joomla, jedna czysta, gdzie dosinstalujesz nasze moduly oraz szablon,
oraz druga np. w subdomenie, gdzie bedziesz mial quickstart'a . Dzieki temu tresc demo nie bedzie cie irytowac i przeszkadzac podczas tworzenia serwisu www. A oboje dobrze wiemy ze demo tresci jest duzo, zarowno
Platinum Boarder