Moduł logowania

February 2014 Joomla Template
Rate this topic: Evaluations: 1, 1.00 on the average.Evaluations: 1, 1.00 on the average.Evaluations: 1, 1.00 on the average.Evaluations: 1, 1.00 on the average.Evaluations: 1, 1.00 on the average.Evaluations: 1, 1.00 on the average.1.00 out of 6 based on 1 vote(s)
GK User
Thu May 14, 2015 1:44 pm
Reply with quote
Report this post
Witam,
proszę o pomoc jak w szablonie news 2 media w miejscu gdzie jest logowanie wstawić inny moduł Image
Fresh Boarder

GK User
Thu May 14, 2015 3:14 pm
Reply with quote
Report this post
Dzień dobry,

Proszę usunąć obecny moduł z pozycji login i wstawić tam inny moduł logowania - pojawi się on w popupie po kliknięciu przycisku "Log in".
Administrator

GK User
Thu May 14, 2015 4:57 pm
Reply with quote
Report this post
Też tak właśnie myslałem i tak robiłem jak sugerujesz jednak nic to nie zmieniało, a jak zmieniłem link w szablonie do logowania to pozycja "log in" całkowicie znikneła ze strony głownej.
Fresh Boarder

GK User
Fri May 15, 2015 8:51 am
Reply with quote
Report this post
To znaczy w popupie pojawiał się stary moduł logowania zamiast nowego? Czy cache na stronie jest włączony?
Administrator

GK User
Fri May 15, 2015 11:58 am
Reply with quote
Report this post
Tak cache jest wyłączony i żadne konbinacje nie pokazują innego modułu logowania tylko Wasz ten docelowy.
Fresh Boarder

GK User
Fri May 15, 2015 1:04 pm
Reply with quote
Report this post
Proszę wysłać mi dostęp do panelu poprzez wiadomość PM.
Administrator

GK User
Fri May 15, 2015 3:22 pm
Reply with quote
Report this post
Teraz wszedłem na stronę i już zrozumiałem przyczynę problemu - szablon News2 ma dedykowaną stronę logowania, która nie bazuje na module z pozycji login tylko na komponencie com_users, zatem samego bloku logowania nie można podmienić modułem - trzeba by edytować nadpisywane widoki logowania komponentu com_users a to dość złożona modyfikacja wykraczająca poza nasze wsparcie techniczne.
Administrator

GK User
Fri May 15, 2015 5:00 pm
Reply with quote
Report this post
Ok dziękuję za pomoc muszę coś innego wymyśleć na tym szablonie :)
Fresh Boarder