BIKE STORE Comments - recaptcha

Rate this topic: Evaluations: 1, 1.00 on the average.Evaluations: 1, 1.00 on the average.Evaluations: 1, 1.00 on the average.Evaluations: 1, 1.00 on the average.Evaluations: 1, 1.00 on the average.Evaluations: 1, 1.00 on the average.1.00 out of 6 based on 1 vote(s)
GK User
Fri Jun 06, 2014 3:18 pm
Reply with quote
Report this post
witam, pisze po polsku, bo angielski nie najlepszy, a po niemiecku to chyba u Was nie za bardzo.

usiluje skonfigurowac dodawanie komentarzy przez niezarejestrowanych czytelnikow. jako zabezpieczenie wybralem recaptcha. Problem jest w tym, ze wydaje sie wszystko ok, tylko nie widze okienka wyswietlajacego. tzn. po probie dokonania komentarza wyswietla sie tekst - Słowa, które wpisałeś, nie pasują do tych na obrazku. Spróbuj ponownie.

formularz pokazuje tylko "Wpisz dwa słowa widoczne poniżej" ale reszty juz nie...

czy to mozna jakos skonfigurowac, bo do tej pory nie mialem problemow z recaptcha w joomli....
Fresh Boarder

GK User
Fri Jun 06, 2014 6:08 pm
Reply with quote
Report this post
Witam,

Proszę skonfigurować klucze dla reCAPTCHA w ustawieniach komponentu K2 - bez nich reCAPTCHA się nie pojawi.
Administrator

GK User
Wed Jun 11, 2014 5:04 pm
Reply with quote
Report this post
klucze były są skonfigurowane - plugin i k2
Fresh Boarder

GK User
Wed Jun 11, 2014 6:05 pm
Reply with quote
Report this post
Proszę się upewnić, że podane klucze reCAPTCHA są poprawne dla danej domeny, jeżeli to nie pomoże proszę podesłać link do strony na której ten problem występuje.
Administrator

GK User
Sat Jun 28, 2014 10:51 pm
Reply with quote
Report this post
w dalszym ciągu nie ma odpowiedzi na ten temat / to powoli zakrawa na kpinę. Zadałem konkretne pytanie, skonfigurowałem wszystko jak należy, a captcha jak nie działa tak nie działa. Kupiłem Waszą licencję z myślą, że wszystko bezie działać poprawnie, a tu taki numer. Mam nadzieję, ża po tej wiadomości, ktos w koncu sprawdzi co jest nie tak, bo trace cierpliwość
Fresh Boarder

GK User
Sun Jun 29, 2014 1:47 pm
Reply with quote
Report this post
Szczerze mówiąc nie rozumiem skąd te pretensje - wysłał mi Pan prywatną wiadomość, gdzie zasugerowałem rozwiązanie, napisał Pan, że sprawdzi to rozwiązanie i od tego czasu kontakt się urwał - nie napisał Pan czy problem został rozwiązany z użyciem podanego przeze mnie rozwiązania czy też nie - ja zawsze wychodzę z założenia, że brak odpowiedzi to odpowiedź twierdząca tj. że problem został rozwiązany.
Administrator

GK User
Sun Jul 13, 2014 10:53 am
Reply with quote
Report this post
chyba sie zle zrozumielismy - odpowiedzialem , ze wszystko wydaje sie ok, majac na mysli , ze kod w joomli.... captcha bez rejestracji nie dziala nadal... najlepiej byloby, gdyby pan np. skonfigurowal tona demo, zebym mogl widziec,ze to dziala... da sie cos takiego zrobic? jesli nie to zrobie panu dostep do panelu, zeby mogl pansobie to zobaczyc, ok?
Fresh Boarder

GK User
Mon Jul 14, 2014 8:02 am
Reply with quote
Report this post
chyba sie zle zrozumielismy - odpowiedzialem , ze wszystko wydaje sie ok, majac na mysli , ze kod w joomli.... captcha bez rejestracji nie dziala nadal...

No niestety ale takiej wiadomości nie dostałem - ostatnia jaką dostałem mówiła o tym, że Pan zobaczy czy wszystko działa poprawnie i od tego czasu była cisza.

Proszę mi wysłać dane dostępowe do swojego panelu administracyjnego oraz dane dostępowe FTP do strony używając wiadomości PM - wtedy będę w stanie zweryfikować ten problem w najszybszy sposób.
Administrator